Samarbetspartner

 


JJ Gruppen med huvudkontor i Kungsbacka och sälj- och servicekontor i Norrköping, Åkersberga norr om Stockholm, Jordbro söder om Stockholm, Kristianstad och Helsingborg.
www.jjgruppen.se


CARLHAG
med huvudkontor i Karlstad och säljkontor i Luleå, Timrå, Gävle och Örebro.
Dessutom tillkommer ytterligare ett 10-tal lokala servicekontor med snabb tillgänglighet för den viktiga dagliga kontakten med kunder över hela landet.
www.carlhag.se
 


ABUS Kransystem

En av världens största tillverkare av standardlyftutrustning. Här hämtar vi kompletta traverskranar samt komponenter till våra specialprojekt. ABUS jobbar med telfermaskinerier i spannet upp till 100 ton. ProCranes samarbetar med ABUS Kransystems återförsäljarnät i Sverige, som ingår i JJ gruppen.
www.abus-kransystem.se


KW-Kranwerke

KW-Kranwerke är en stark och erfaren leverantör av kranar till anläggningar för avfallsförbränning. Tillsammans utgör vi ett konkurrenskraftigt team när det gäller avancerade lyftlösningar och materialhantering.
www.kranwerke.de

 


Baltic Cranes Industry UAB
Tillverkar stora bockkranar, bryggor, åk- och lyftmaskinerier enligt kundens önskemål.
www.bci.lt/en/
 


Tractel Solutions

Tillverkar olika typer av specialprodukter som ProCranes marknadsför. Under varumärkena CHARLET och TOPAL marknadsförs specialkrokblock, lyftok och lastvändare.
www.tractelsolutions.com


SWF

En av världens största tillverkare av lyftkomponenter, som emellertid saknar egen tillverkning av lådbalkar. Vi använder komponenter och kompletta crane-kit i våra specialprojekt. SWF jobbar med telfermaskinerier i spannet upp till 70 ton och har även EX-klassade kätting- och lintelfrar i sitt program.
www.swfkrantechnik.com